Menu
Categories
 
Energi

Tænker du på miljøet.

Kravene til det energimæssige forbrug og spild i vores boliger er under konstante opstramninger. Med rette, måske. Miljødebatterne er uundgåelige, og vi bliver alle jævnligt konfronteret med hvor stort et CO2 udslip der sker fra alverdens forskellige ting. Kravene er strenge, men de vil blive strammet langt mere ud i fremtiden.

Hos TR – Tømrer/Snedker, har vi disse stramninger med i vores overvejelser. Vi gør en stor indsats for at være med til at mindske varmeudledningen fra de byggerier vi deltager i. Vi mener at den tid vi som håndværkere og den tid som vores kunder bruger på at tage stilling til hvordan energiforbruget kan nedsættes, er rigtig fornuftigt brugt. Hvem vil ikke også gerne have en mindre varmeregning, eller elregning for den sags skyld.

Står man overfor et byggeri af et nyt hus, er der nogle skarpe krav til mængden af isolering i alle de forskellige bygningsdele. Også vinduer og døre er et område, hvor man skal have ekstra fokus på hvad man kan gøre for at vælge de mest energivenlige løsninger.

Det er for os en pligt og en selvfølge at vi skal være med til at sætte krav til at få mindsket energiforbruget mest muligt i hver enkelt situation.

Ligeledes er vi særlig opmærksomme på optimeringen af isoleringsværdierne i tilfælde af at vi skal være med til at opføre tilbygninger eller gennemgribende ombygninger af boliger og erhvervsbygninger.

Vi har også gode kontakter til energikonsulenter, der kan hjælpe med at få udført blowerdoor test, energimærkninger, termografibilleder med en tilhørende rapport og mange andre tiltag.

Kontakt os, for at høre mere om dette enorme emne.

 

** *