Entrepriser

Vi har stor fokus på at skulle kunne løfte enhver opgave – stor som lille.

Derfor repræsenterer vi næsten alle entrepriseformer.

Fagentreprise:

Vores største område er uden tvivl indenfor denne entreprise, hvor vi udfører arbejde som omhandler vores egen branche. De fleste af disse opgaver bliver udført som tilbudsarbejde.

Underentreprise:

I de tilfælde hvor kunden er af erhvervsmæssig karakter, tiltræder vi som oftest som underentreprenør, hvad enten det så er for hovedentreprenøren eller anden større fagentreprenør. Herunder hører også arbejder med byggeplads vedligeholdelse og sikkerhedsmæssige arbejder.

Hovedentreprenør:

Denne entrepriseform står vi også gerne til rådighed med at udføre. Vi har et godt team af gode samarbejdspartnere hele vejen rundt om et givent projekt. Vores partnere gør deres job til vores, og Deres, fulde tilfredshed.

Service/spjældarbejde:

Som tidligere nævnt, laver vi alle former for arbejde. Intet er for småt. Derfor rykker vi hellere end gerne ud, for også at lave mindre opgaver.

Medbyg:

Skal vi bygge Deres nye hus, indrette en 1. sal, eller lægge nyt tag på, er vi altid villige til at lade Jer selv tage del i projektet. Så har I tid og overskud til at deltage, kan vi i samråd finde ud af hvilke opgaver i evt. selv kan påtage Jer.

Ring eller skriv til TR – Tømrer/Snedker og fortæl os om det forestående projekt. Vi ser frem til et godt samarbejde!