Menu
Categories
 
Erhverv

Med denne side, følger lidt information om hvilke ting vi oftest beskæftiger os med, når vi arbejder for erhvervskunder.

Se med her, og få indblik i hvilke entrepriseformer vi tager del i.

Indretninger

Ombygning af et kontor eller en butik, skyldes for det meste at der skal ske noget nyt med indretningen af rummene. Det kan også dreje sig om helt nye bygninger, der skal indrettes til kontorlandskaber. Som oftest er der i denne del af byggeriet, behov for nogle håndværkere til at udføre mange af de nedenfor nævnte punkter.

Der kan læses lidt mere om emnet her

Vægge

Størstedelen af alle arbejder der bliver udført i gips, sker når der skal bygges vægge.
I forbindelse med det arbejde der omhandler indretning af f.eks. et kontorbyggeri, er det fortrinsvis skillevægge der er behov for at blive opstillet, til inddeling af en masse kontorer.
Andre typer af vægge der kan være behov for, kan f.eks. være forsatsvægge, halvvægge, lejemålsopdelinger, vådrumsvægge. Til disse former for vægge, er det ideelt at benytte sig af den hurtige og fleksible type væg, man får ved at opstille dem i gips og stål.
At bygge i disse materialer, giver bygherren mulighed for at få nogle vægge som kan opretholde strenge lyd- og brandkrav.

TR – Tømrer/Snedker har særdeles stor erfaring indenfor området, så lad os høre om Jeres behov, og blive Jeres nye leverandør af færdigmonterede gipsvægge.

Se i øvrigt lidt mere om vægge her

Lofter

For vores erhvervskunder, er opgaverne med at montere lofter, som regel udgjort af, at skulle have en eller anden form for lyddæmpende materiale indbygget.
Bliver dette krav kombineret med kravet om at lofterne skal være demonterbare grundet installationer ovenover, er der ganske stor sandsynlighed for at der skal monteres nedhængte lofter.
Der har bygherren så den fordel af at kunne vælge imellem de tre typiske loftsystemer, som er:

–          Skinnesystem med gips
–          Skinnesystem med isoleringsplader
–          Stål, som plader eller paneler

Hver enkelt system har sine fordele, og det synlige resultat er vidt forskelligt, og formentlig den afgørende faktor.
Vi monterer alle typer af disse lofter, efter Jeres ønske.

Af fast monterede lofter, benyttes der i de fleste tilfælde gips i alverdens kombinationer. Det har naturligvis den styrke at det er brandhæmmende, og efter endt malerbehandling, står det som en fuldstændig glat overflade.

Gips kan derudover også benyttes, hvis man ønsker en type loft, der kan være med til at fjerne den rumklang, der som oftest kommer i større rum, og rum med megen aktivitet. Der findes adskillelige slags gipsprodukter, som i større eller mindre grad kan være med til at nedbringe støjen, bla. ved hjælp af huller i pladerne til at ”opsluge” lyden.

Et andet produkt, som også er meget anvendt som lyddæmpende loft beklædning, er træbeton. Måske bedre kendt som Troldtekt.
Den findes i forskellige farver, sortering og størrelser. Produktet er ligeledes brandhæmmende. Den kan benyttes både inde og ude, men egner sig dog bedst i konstante temperaturer, da den er mere overfølsom for fugt- og temperatursvingninger.

Emnet er også beskrevet på denne side

Gulve

Hovedparten af de gulvopgaver vi udfører, er i forbindelse med nyopførsel af boliger.
Det drejer sig i langt de fleste tilfælde om enten parketgulve eller spånpladegulve, begge typer lagt på strøer.
Dog har vi også kompetencer indenfor bla.

–          Flydende gulve
–          Linoleum
–          Gulvgips

Ring og hør mere om hvad vi kan tilbyde Jer i forbindelse med gulvlægning, eller læs mere om gulv her

Vinduer og døre

Står hele kontorhuset til at skulle have skiftet vinduer, så er Vi parate til at give en hånd med.
Vi monterer alle fabrikater af døre og vinduer, og er således ikke bundet op af nogle faste aftaler fra leverandører.

Se i øvrigt vores side specifikt om døre og vinduer, her

Køkken

Mangler kontoret et tekøkken? Eller skal vi montere en hel boligblok med nye køkkener.
Vores kvalifikationer til disse opgaver er i orden. Vi er ofte med til at montere køkkener for nogle af landets store kæder, og har evnerne til at skabe et rigtig flot og tilfredsstillende resultat for vore kunder.
Se evt. lidt mere om køkken og bad på denne side

Se også gerne nogle af vores køkkenmonteringer under referencer

** *