Menu
Categories
 
Firma profil

TR – Tømrer/Snedker er en virksomhed som servicerer erhvervskunder såvel som private kunder. Vi udfører alle former for tømrer og snedker arbejde – stort som småt – og i langt de fleste entrepriseformer.

Firmaet tog sin begyndelse i foråret 2010, hvorfor det stadig er en forholdsvis ukendt aktør inden for byggesektoren. Indehaveren har dog været aktiv indenfor branchen i mere end 20 år.

Hvad kan vi tilbyde, og hvad er vores ambitioner?

Det er til stor glæde for os, hvis vi kan være med til at skabe nogle bedre rammer for vores kunder. Vi lægger stor vægt på at benytte solide og holdbare kvalitetsmaterialer. Vi har ikke til hensigt at skulle gå på kompromis med materialevalget. Vi vælger kun det bedste.

Vi mener at grundlaget for et godt samarbejde, både med vores kunder, men også med vores samarbejdende partnere, er åbenhed og dialog. Det er for os meget vigtigt at man kan tale sammen, og vi gør altid vores bedste for at give vores kunder al den viden de måtte have brug for. Det kan ikke undgås at der med jævne mellemrum, kommer en uønsket situation, i form af ting der ikke var forudset. Sker det, men er vi at informationen skal videregives, hurtigst muligt. Det er til alle parters bedste.

Vi kan overfor vores kunder tilbyde en individuel og personlig betjening. Vi har altid som mål, at vores kunder skal være fuldt ud tilfredse, når vi har løst en opgave for dem. Vores ambitioner er at opbygge en stor og solid kundekreds. Kunder som har lyst til at bruge os igen næste gang de for brug for hjælp med et byggeri. Kunder som har lyst til at anbefale os til andre. Det er kun en ting der muligt, såfremt vores kunder føler sig ekstraordinært godt behandlet, og de oplever et kvalitetsarbejde udført for dem.

Vi har mange arbejdsopgaver i den private sektor, men vi gør også en stor indsats for at tilbyde vores ydelser til den del af byggesektoren der omhandler erhverv.

Tømrer - snedker - håndtryk

Kontakt os med henblik på et tilbud, eller læs mere om hvad vi tilbyder vores erhvervskunder her.

Kontakt os nu – tryk her

** *