Vinduer og Døre

Fra tid til anden, er der et behov for en udskiftning af vinduer og døre i ens bopæl. Årsagerne kan være mange. Det kan skyldes at enhederne simpelthen er så gamle, at de ikke længere kan renoveres. Måske de er ved at være rådnet væk.

Man kan have overtaget en bolig, som man gerne vil sætte lidt i stand, og derfor kan det betale sig, at skifte vinduer og døre, inden man flytter ind. Eller også ønsker man at huset skal have et helt nyt look, i forbindelse med en større ombygning eller tilbygning af huset.

En helt anden mulighed kan naturligvis også skyldes, at man vil skifte ud, for at holde lidt bedre på varmen. Dette kan især være på tale i et lidt ældre hus eller lejlighed. Læs mere om energiforbedringer

Vinduesudskiftning – Store og små

TR – Tømrer/Snedker skifter rigtig mange døre og vinduer.

Hver enkelt opgave bliver påtaget med den største seriøsitet, og vi gør den bedste indsats for at kunne løfte enhver opgave vi bliver udfordret i. Der er for os ingen forskel i, om vi skal montere et lille vindue i et udhus, eller om vi skal være en del af en stor vinduesudskiftning på et helt boligkompleks eller i en ejerforening. Uanset entreprisens størrelse, vil målet altid være, at det skal ske professionelt og med et solidt resultat til følge.

Hvilke fordele der er ved at udskifte til A-mærkede energivinduer, kan ses her

 

Råd og vejledning om vinduer

Der er rigtig mange valg der skal træffes i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer i en bygning.
Da der findes utrolig mange forskellige typer af vinduer, facadedøre, terrassedøre mv., man kan vælge imellem, er det ikke altid nemt at afgøre, om det skal være den ene eller anden model. Beslutningen har stor betydning for bygningens udseende, og det endelige valg kommer til at være fremtrædende i mange år fremover. Nedenfor er en liste over ting man bør overveje i forbindelse med en udskiftning, men især også ved et helt nyt byggeri, hvor beslutningen kan være meget sværere:

–          Standard hvid, eller en anden spændende farve
–          Træ eller kombineret træ/alu vinduer
–          Hvis ikke malet, skal det så være en anden træsort, f.eks. mahognivinduer eller teak
–          Hvilken type glas? to-lags, tre-lags, med solfilter i, sikkerhedsglas, lydisolerende glas, letrensende glas eller måske en glastype hvor man med strøm kan blokere for udsynet igennem ruderne. Mulighederne er enorme. Læs mere om glastyperne her
–          Skal der være sprosser i, eller skal vinduerne måske gå helt til gulv.
–          Hvilken type fuge skal vi vælge til de nye vinduer?

Vi ser også en af vores opgaver som at være rådgivere i forbindelse med valg af ovenstående punkter. Om ikke andet, kan vi sammen få en god dialog, om hvilke muligheder der er i Jeres tilfælde.

Vi ønsker at deltage på alle niveauer i en byggeproces, og står derfor gerne til rådighed i forbindelse med projektering og er naturligvis også med til at udføre byggeriet fra start til slut.

En anden beskrivelse om energivinduer

Speak Your Mind

*